DWX-52D Plus - Napredna tehnologija suhog glodanja

212
DWX-52D Plus - Napredna tehnologija suhog glodanja

TEHNOLOGIJA
Najbolje zubno glodanje s 5 osi

DWX-52D Plus donosi napredan inženjering na novi nivo. S bržim vremenom glodanja, jednostavnijom operacijom i novo dizajniranom, robusnijom spindl-om, Vaša produkcija će biti učinkovitija i preciznija nego prije.

SVESTRANOST
Više materijala, jedan uređaj

Uživajte u slobodi odabira materijala i aplikacija uz DWX-52D Plus zubnu glodalicu s 5 osi. Glodajte cirkon, vosak, PMMA, PEEK, PEKK, gips, kompozitnu smolu i krom kobalt sinter metal. Umetnite disk ili materijale u bloku. Za napredne korisnike dodajte Rworkflow za digitalizaciju vlastite proizvodnje djelomičnih i potpunih proteza. Uz DWX-52D Plus Vaše mogućnosti su neograničene.

PERFORMANSE
Visoko optimizirana proizvodnja

Uz današnje visoke standarde produktivnosti, važno je ostati u toku s digitalnim radnim procesom, čak i kada ste daleko od radnog mjesta. Naš najnoviji softver za performanse pomoći će Vam optimizirati proizvodnju i izvući maksimum iz svog uređaja. Pratite aktivne poslove, gotove poslove i ukupnu iskorištenost Vaše glodalice. Imajte bolji uvid u korištenje materijala i alata, poboljšajte podršku i više uz DGSHAPE CLOUD softver za praćenje rada glodalice.

PRECIZNOST
90° Glodanje

Otvoreni adapter ZMA2-52D omogućuje precizno glodanje za sve Vaše stomatološke primjene. Napravite sjajne rezultate na prednjoj površini bilo koje krunice ili mosta. Uklonite podminirana područja s lakoćom dok pristupate restorativnim materijalima za mostove velikog raspona iz bilo kojeg ugla. Koristite otvorenu stranu adaptera s dodatnim prostorom za postavljanje širokih kružnih mostova ili kirurških vodilica koje zahtijevaju bolji ugao prilikom glodanja rupa. Vaše mogućnosti za precizno glodanje su neograničene uz DWX-52D Plus zubnu glodalicu s 5 osi.

RAD I ODRŽAVANJE
Pojednostavljena proizvodnja i nadzor uređaja

Uključeni softver VPanel pruža cjelovito rješenje koje besprijekorno kombinira održavanje i kontrolu performansi. Upotrijebite VPanel upravljanje glodalicom bez potrebe da operater bude stacioniran u blizini. Pratite korištenje alata i postavite obavijesti kako biste znali kada su poslovi glodanja obavljeni, operacije dovršene ili kada je došlo do greške. Pratite do četiri uređaja za glodanje s jednog računala te obavljajte i pratite sve operacije održavanja putem korisničkog VPanel-a.

Slični postovi

Ceramill Motion 2

Ceramill Motion 2

Ceramill Motion 2 je bez usporedbe najbolji uređaj što se tiče obrade materijala i diverzifikacije mogućnosti primjene, a također treba napomenuti još dvije značajne prednosti. Otvoren sustav omogućuje rad na materijalima različitih...

1500
DWX-4 Mali otisak, moćno rješenje

DWX-4 Mali otisak, moćno rješenje

Dovoljno malen da stane u uske prostore i dovoljno snažan da drži korak s većim CAD/CAM uređajima za glodanje, DWX-4 olakšava prijelaz s analognog na digitalni tijek rada. Ovaj 4-osni uređaj za zubno glodanje nudi napredne značajke uključujući...

289
DWX-42W Plus: Projektirano da nadmaši vaša očekivanja

DWX-42W Plus: Projektirano da nadmaši vaša očekivanja

Nova glodalica DWX-42W Plus dizajnirana je da premaši vaša očekivanja. S bržim vremenom glodanja, dužim vijekom trajanja alata, novim CAM strategijama i jačim sistemom, čini glodanje potpuno sinteriranih cirkon blokova i hibridnih keramičkih...

581

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.