E9-funkcionalnost, pouzdanost i stalna povezanost

609
E9-funkcionalnost, pouzdanost i stalna povezanost

Klasa B autoklava
Pro Sistem autoklavi su dizajnirani i proizvedeni da predstave vrhunac Euronda filosofije: stalne inovacije u zaštiti stomatologa, asistenata i pacijenata diljem svijeta. Izvođenje, učinkovitost, funkcionalnost i dizajn: od E5 do E10, svi Euronda autoklavi kombinuju izvrsnu sterilizaciju uz potpunu povezanost i proširenim praćenjem.

E9 Next
E9 Next kombinira zadivljujući dizajn s novim konceptom praćenja, koji se može širiti takođe zahvaljujući postojanju tri seta printa koji se mogu dodati u svakom trenutku: ugrađeni termalni printer papira, ugrađeni štampač naljepnica i vanjski printer naljepnica. SD kartica, ethernet priključak i opcioni E-WiFi set omogućuju potpuno povezanost i osigurati da su podaci o sterilizaciju uvijek dostupni na printerima ali i na računalimaa, telefonima i tabletima. Stavke iz sadržaja se mogu lako birati zahvaljujući brzom, učinkovitom E-Touch zaslonu. Među stavkama sadržaja su osobne funkcije, koje omogućuju da se ciklusi N i S pokrenu i mogu se koristiti s opcijom E-Timer za pokretanje autoklava u postavljeno vrijeme. U međuvremenu Inspection sustav pomaže da proces čišćenja bude brz i jednostavan. Dodatno, monitori procesa prijenosa prate kvalitetu vode i sustav kontrole nečistoća uklanjae nečistoće iz vodenog sustava, osiguravajući da je E9 Next uvek siguran.

Povezanost: Integrisana SD kartica i Eternet ili WiFI veza (opciono) osiguravaju da podaci o ciklusima sterilizacije budu uvijek dostupni.
Praćenje procesa: S tri Print Set-a za ispis naljepnica, koji se također mogu dodati nakon kupnje..
Pouzdanost: E9 je rezultat stalnih poboljšanja svake komponente, da bi se osigurala maksimalna pouzdanost i učinkovitost.
Funkcionalnost: Dizajniran izvan i iznutra da ponudi maksimalnuučinkovitostt i dugotrajanu kvalitetu.
Smart: Čiste ikone na dodirnom zaslonu čine svo programiranje i individualizaciju programa brzim i intuitivnim.
Inspekcija: Brz, intuitivan sustav za otvaranje i pristup odjeljku spremnika, da bi se moglo lako čistiti kad god je potrebno.

Tehnički podaci: E9
Ukupne dimenzije 460 x 455 x 610 mm
Težina ( prazan uređaj s košarom) 45,5 - 48 Kg
Napajanje 230 V 50 / 60 Hz
Potrošnja energije 2300 W
Temperatura rada +5 - +40°C
Radna visina ≤ 2000 m a.m.s.l 
Minimalna dubina potporne površine 500 mm
Minimalna širina 460 mm
Razina buke 50 dB
Volumen potrošnje vode 300 ml
Kapacitet spremnika ( čista voda/ korištena voda) 5 l / 3,3 l
 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na engleskom) ispunjavanjem obrasca u nastavku.

  Obrazac:

Slični postovi

Andi-Dent

Andi-Dent

ANDI-DENT d.o.o. objedinjuje ordinaciju dentalne medicine i dentalni laboratorij koji ostaje primarna djelatnost i surađuje s brojnim drugim...

5172
VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

To je ono što vrijedi: - Izvrsna HD kvaliteta slike čak i u video obliku - Autofokus za intraoralne, ekstraoralne i makro slike...

2079
BORA - ICONIC PRECISION

BORA - ICONIC PRECISION

Impressive bur concentricity, safe cooling of the treatment site, and near-perfect weight distribution are just three of a tall list of performance that Bora turbine offers you.

1108

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.