Upoznajte NAJNOVIJI MODEL Roland DWX-52Di, ažurirani najprodavaniji model.

109
Upoznajte NAJNOVIJI MODEL Roland DWX-52Di, ažurirani najprodavaniji model.

Roland sada nudi još bolju preciznost, više materijalnih mogućnosti i druge poboljšane karakteristike kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost.

      

Pouzdan, točan i pristupačan sistem glodanja DWX-52Di napredni je model glodalice, koji je postao najpopularniji CAD/CAM stroj u većini zemalja svijeta.

DWX-52Di dolazi s instaliranim C holder za veću iskoristivost (10 % više restauracija sa svakim diskom). Također, ova opcija omogućava glodanje od 90 stupnjeva, čime se omogućuje preciznija obrada vestibularne protetske površine i smanjuje vrijeme ručne obnove.

Apsolutna većina vodećih laboratorija i klinika izabrala je Roland. Ovaj sistem je veoma pouzdan - prosječni životni vijek za zamjenu vretena je 6 godina! I daljnji troškovi zamjene su tri puta jeftiniji u odnosu na druge glodalice koji koriste fiksne rezače i zahtijevaju snažan kompresor.

Karakteristike glodalice:

  • 5-osni super precizni stroj za suho tretiranje cirkona, PMMA, voska, sinter metala, hibridnih materijala.
  • Elektromehaničko vreteno na bazi DC motora bez četkica
  • Ne zahtijeva moćan kompresor
  • Automatska kalibracija
  • Intuitivni sistem automatske izmjene freza (15 alata)
  • Automatska regulacija pritiska zraka ovisno o vrsti materijala
  • Mehanizam vijaka visoke preciznosti kuglične lopte
  • Ugrađeni ionizator zraka
  • Legendarna japanska kvaliteta i pouzdanost

      
      

Slični postovi

DWX-52DCi - Ultimativna produktivnost u samo 24 sata

DWX-52DCi - Ultimativna produktivnost u samo 24 sata

AUTOMATIZACIJA - Pouzdano glodanje bez nadzora: Uključite ga i pustite. Automatsko glodanje zuba s potpunim povjerenjem. DWX-52DCi 5-osna zubna glodalica proširuje proizvodnju i profit Vašeg laboratorija. S automatskim izmjenjivačem...

168
VarseoSmile® TriniQ® - JEDAN ZA SVE

VarseoSmile® TriniQ® - JEDAN ZA SVE

Jedan za sve – sa širokim spektrom mogućih indikacija, VarseoSmile® TriniQ® može se koristiti za mnoge tretmane. To je švicarski nož među restaurativnim smolama. VarseoSmile® TriniQ® predstavlja savršenu simbiozu kvalitete, učinkovitosti i...

482
Jedinstveni portfelj materijala za 3D ispis

Jedinstveni portfelj materijala za 3D ispis

Zahvaljujući CE certificiranim i biokompatibilnim materijalima, ovi NextDent 3D materijali za printanje vam daju mogućnostprintanjaa folija, modela, kirurških šablona kao i privremenih krunica i mostova. A portfelj raste, jer NextDent redovito...

865

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.