VALO™ Grand: Lampa za polimerizaciju za sve potrebe – inovativna, učinkovita, jednostavna za rukovanje i moderna!

510
VALO™ Grand: Lampa za polimerizaciju za sve potrebe – inovativna, učinkovita, jednostavna za rukovanje i moderna!

VALO Grand LED lampa za polimerizaciju koristi prilagođenu viševalnu svjetlosnu diodu (LED) za proizvodnju svjetlosti visokog intenziteta od 385-515 nm, koja je sposobna polimerizirati sve materijale za zubnu terapiju koji se stvrdnjavaju svjetlom. Dostupna je u bežičnoj ili žičanoj verziji.

Nagrađivana VALO™ lampa za polimerizaciju s većom lećom od 12 mm
VALO™ Grand lampa za polimerizaciju ima sve što volite kod obitelji VALO lampi za polimerizaciju, ali s većom lećom. Leća od 12 mm dizajnirana je da lako pokrije molar od 10 mm za brzo i učinkovito stvrdnjavanje. Gumb za uključivanje na donjoj strani omogućuje intuitivniju upotrebu.

Snaga VALO™ Grand LED lampe za polimerizaciju
VALO™ Grand lampa koristi prilagođenu viševalnu svjetlosnu diodu (LED) za proizvodnju svjetlosti visokog intenziteta od 385–515 nm koja je sposobna polimerizirati sve materijale za zubnu terapiju koji se stvrdnjavaju svjetlom. Ovaj intenzitet će također prodrijeti kroz porculan i sposoban je stvrdnuti osnovne smolne cemente slično kvalitetnom halogenom svjetlu.

Dizajnirana kako bi trajala
Svaka VALO™ Grand lampa za polimerizaciju počinje kao čvrsta šipka kaljenog, visokokvalitetnog aluminija, koji se CNC precizno obrađuje u Ultradentovoj tvornici u Utahu, SAD. Konstrukcija iz jednog dijela osigurava trajnost i pruža nenadmašno rasipanje topline. Elegantni, ergonomski i aerodinamični dizajn omogućuje VALO Grand lampi da lako dosegne sva mjesta za polimerizaciju bez žrtvovanja udobnosti pacijenta. Aluminijska drška, strojno obrađeni dijelovi i leća od kaljenog stakla čine je najizdržljivijom bežičnom lampom za polimerizaciju dostupnom na tržištu.

Neusporediva pristupačnost
Obitelj VALO™ lampi za polimerizaciju ima glavu najnižeg profila za širokopojasne LED lampe za polimerizaciju. Tanka glava omogućuje jednostavan i izravan pristup svim mjestima za polimerizaciju.

Ključne specifikacije

  1. Leća od 12 mm
    VALO Grand lampa za polimerizaciju nudi istu pristupačnost, izdržljivost i snagu kao i bilo koja lampa za polimerizaciju iz obitelji VALO, ali se razlikuje po velikoj leći od 12 mm. VALO Grand lampa i dalje ima istu izlaznu snagu, ali s većom površinom, može brzo i učinkovito polimerizirati veću površinu.
  2. Dva gumba za polimerizaciju
    VALO Grand lampa za polimerizaciju ima dva gumba za polimerizaciju, jedan na vrhu i jedan na donjoj strani, za intuitivno rukovanje.
  3. Spektralna distribucija
    VALO lampa za polimerizaciju koristi prilagođenu viševalnu svjetlosnu diodu (LED) za proizvodnju svjetlosti visokog intenziteta od 385–515 nm. Ovaj LED paket proizvodi istinsko svjetlo širokog spektra, koje osigurava ravnomjerno stvrdnjavanje kroz restauraciju s dvije značajne vršne valne duljine, koristeći dvije nijanse plave i ljubičaste potrebne za inicijatore niže razine. To znači da je VALO lampa sposobna polimerizirati sve svjetlosnopolimerizirajuće dentalne materijale - uključujući kamforkinon i cijeli niz zaštićenih fotoinicijatora
  4. Neviđena pristupačnost
    Visina glave VALO Grand lampe za polimerizaciju iznosi samo 11 mm, što joj omogućava da se postavi preko stražnjih zuba bez izazivanja nelagode pacijentu.
  5. Potpuna polimerizacija s bilo kojim kompozitom
    Kada je kompozit izložen svjetlu, njegova reakcija ovisi o boji kompozita, svojstvima loma, vrsti punila, opterećenju punila i translucenciji/neprozirnosti. Bez obzira na varijacije u kompozitu, VALO Grand lampa za polimerizaciju ima sposobnost pružiti potpunu polimerizaciju zbog svoje distribucije snage i izlazne svjetlosti širokog spektra, koja učinkovito prodire kroz slojeve kompozita.
  6. Kolimacija i uniformnost snopa
    Kolimacija snopa lampe za polimerizaciju utječe na količinu energije koja dopire do mjesta restauracije. Snop koji se rasprši isporučiti će manje snage od snopa koji ostaje kolimiran; raspršen snop može dovesti do nedovoljno polimeriziranih restauracija i eventualnih neuspjeha.
  7. Tri moćna načina polimerizacije
    • Xtra-Power: 3200 mW/cm²
    • High Power Plus: 1600 mW/cm²
    • Standard Power: 1000 mW/cm²
 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na engleskom) ispunjavanjem obrasca u nastavku.

  Obrazac:

Slični postovi

Kreirajte dugotrajnije i efikasnije restauracije sa Halo™ Matrix sistemom

Kreirajte dugotrajnije i efikasnije restauracije sa Halo™ Matrix sistemom

Srž privlačnosti Halo™ Matrix sistema leži u njegovoj sposobnosti da pruži pouzdanu separaciju zuba i konturiranje koje oponaša prirodnu dentalnu anatomiju. To se postiže kroz strateški dizajn njegovih komponenti, uključujući interdentalni kolčić...

815
Što tražiti u odličnom proizvodu za povezivanje porculana?

Što tražiti u odličnom proizvodu za povezivanje porculana?

Ovaj blog je napisao Dr. Paulo Vinicius Soares, međunarodno priznati stomatolog, predavač, profesor, istraživač i autor koji radi u Brazilu. Vrsta tretmana koju kliničari pružaju unutarnjoj površini keramičke restauracije zapravo određuje...

757
Postignite sjajnu bjelinu: Opalescence™ Boost™, vaš brzi put do sjajnijeg osmijeha!

Postignite sjajnu bjelinu: Opalescence™ Boost™, vaš brzi put do sjajnijeg osmijeha!

Opalescence Boost postupak izbjeljivanja u ordinaciji koristi kemijski aktiviran gel koji pruža svjetlije, bjelije zube nakon otprilike jednog sata provedenog u stomatološkoj stolici. Snažni gel od 40% vodikovog peroksida kemijski je aktiviran, pa...

778

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.