VarseoSmile® TriniQ® - JEDAN ZA SVE

482
VarseoSmile® TriniQ® - JEDAN ZA SVE

Jedan za sve – sa širokim spektrom mogućih indikacija, VarseoSmile® TriniQ® može se koristiti za mnoge tretmane. To je švicarski nož među restaurativnim smolama.
VarseoSmile® TriniQ® predstavlja savršenu simbiozu kvalitete, učinkovitosti i estetskog sjaja, što ga čini prvim izborom za zahtjevne dentalne stručnjake. Otkrijte izvanredne karakteristike koje izdvajaju VarseoSmile® TriniQ®.

VISOKA UČINKOVITOST MATERIJALA I FLEKSIBILNOST PRIMJENE
Izuzetna stabilnost materijala VarseoSmile® TriniQ® omogućuje izradu izdržljivih i sofisticiranih restauracija. Istražite svestrane i učinkovite mogućnosti tretmana koje savršeno dopunjuju i proširuju vaš raspon usluga.

ESTETSKI REZULTATI
10 VITA® nijansi, uz odličnu mogućnost poliranja i translucenciju, omogućuju vam da kreirate restauracije koje se besprijekorno uklapaju u prirodne zube. Ovo individualno usklađivanje boje i visoka estetska kvaliteta ne samo da povećavaju zadovoljstvo pacijenata, već i ističu vašu stručnost u estetskoj stomatologiji.

FUNKCIONALNOST I PRIMJENA
VarseoSmile® TriniQ® pokazuje ponašanje pri habanju slično litij-disilikatu i također je prijateljski nastrojen prema suprotnim zubima. Dakle, ne samo da je trajan, već se i optimalno integrira u prirodnu strukturu zuba. Lakoća rekonstrukcije i popravka s konvencionalnim kompozitima povećava dugoročnu stabilnost restauracije i optimizira vašu fleksibilnost tretmana.

VarseoSmile® TriniQ® je višenamjenski alat među dentalnim materijalima – pravi sveobuhvatni materijal koji se inteligentno integrira u višestruke zahtjeve moderne stomatologije. Njegova svestrana svojstva predodređuju ga kao izvrstan materijal za širok spektar dentalnih primjena, ne samo da zadovoljava svakodnevne zahtjeve već i odgovara specifičnim potrebama pacijenata s funkcionalnošću, učinkovitošću i estetikom. Uronite u svijet raznovrsnih mogućnosti primjene koje nudi VarseoSmile® TriniQ®.

Širok raspon mogućnosti primjene VarseoSmile® TriniQ® naglašava njegovu poziciju kao svestranog i pouzdanog materijala u modernoj dentalnoj tehnologiji. S VarseoSmile® TriniQ®, možete pružiti visokokvalitetne i estetski zadovoljavajuće restauracije i proteze koje povećavaju zadovoljstvo vaših pacijenata i promiču uspjeh vaše ordinacije ili laboratorija.

 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na engleskom) ispunjavanjem obrasca u nastavku.

  Obrazac:

Slični postovi

 CROWNTEC - izvanredna smola za 3D tisk

CROWNTEC - izvanredna smola za 3D tisk

CROWNTEC- je vrhunska kompozitna smola koja se može koristiti za aditivnu proizvodnju biokompatibilnih trajnih nadoknada uključujući krunice, inleje, onleje, ljuskice i umjetne zube za proteze. Ovaj materijal odobren od strane FDA (Američke...

1027
Jedinstveni portfelj materijala za 3D ispis

Jedinstveni portfelj materijala za 3D ispis

Zahvaljujući CE certificiranim i biokompatibilnim materijalima, ovi NextDent 3D materijali za printanje vam daju mogućnostprintanjaa folija, modela, kirurških šablona kao i privremenih krunica i mostova. A portfelj raste, jer NextDent redovito...

865
Nextdent Base

Nextdent Base

Iskusite trajnost i estetiku s NextDent Base smolom za izradu baze proteza. 3D Systems dobio je FDA 510(k) certifikat za svoj NextDent Base materijal za izradu baze proteza, koji je dizajniran za podršku aditivne proizvodnje baza u kompletnim ili...

602

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.